the-pimps

29.03.2009 14:38

 

Jsi tvrďák? Znáš svůj obvod jako vlastní boty? Tak se vydej do Bronxu – ve hře The-Pimps ukážeš ve svém obvodu každému, kdo je tu pánem!
Originální gangster (OG) by se měl chovat odpovídajícím způsobem: nic pro lenochy – tady tě čeká pořádná akce. A nezapomeň na symboly tvé věrohodnosti: nejprve si musíš pořídit pořádný auťák! Pimp my ride – to je tvé gangsterské heslo.
Protože bez potřebného respektu nejsi nic! Vyber si svůj obvod z více než 200 měst v USA nebo Evropě a rozjeď velký byznys! Zmapuj si situaci: jaké ráfky jsou in, jaký je ten nejsuprovější outfit a jak působíš na svoje lidi. Bez tvých lidí totiž nejsi nic. Vybuduj si svůj gang, vybav ho nejlepšími auty a veď ho do boje o čest.
Pěstírny marihuany, kokainoví dealeři a tvoje prostitutky ti vydělávají peníze: odměň je za to pořádným auťákem, stylovými hadry a drogami na prodej. Pimp up ya life a těš se na drsné rvačky ve hře z prostředí městských ulic!
Kdo umí zatnout zuby a vzít si všechny ostatní do parády? Jsi v žebříčku pořadí nahoře? Tak to dokaž nám i svému gangu – a pokud budeš nejlepší, tak dostaneš každý měsíc 500 €!

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.